Görögországi nyaralás | Apartmanok, szálláshelyek, hotelszobák online foglalása

592.000+ apartman, szállás, szálloda kínálata!

Görögországi apartmanok, hotelszobák!

GörögországGörögország a Balkán-félsziget déli részén terül el. Területe 131 950 km2, melyből több mint 25 000 km2 területet körülbelül 1400 sziget alkotja.

Görögországot keletről az Égei-tenger, nyugatról a Jón-tenger határolja. Görögország szárazföldi határai Albániával, Macedóniával, Bulgáriával és Törökországgal érintkeznek. A görög félsziget partvonalának hosszúsága, a szigetekkel együtt, 15 000 km-nél is több. Elsősorban ennek köszönhető, hogy olyan gazdag ez az ország üdülőhelyekben, festői strandokban. Ha valaki utazása célpontjául Görögországot, vagy a görög szigeteket választja, érdemes előre lefoglalnia a megfelelő szálláshelyet, tengerparti szállást, hotelszobát, apartmant. Élvezze a felhőtlen nyaralást, a szabadságot, a szikrázó tengert, a homokos tengerpartokat, a szigeteket és foglalja le szállását online a "TengerpartiApartmanok.hu" oldalán. A "TengerpartiApartmanok.hu" oldalon több mint 3.200 olcsó, kedvező árú, de minőségi szállást talál a Görögországba utazni vágyó.

Észak-Görögország három régiót, Epiroszt, Macedóniát és Thrákiát foglalja magába. Dús erdőkkel borított hegységeket és festői völgyekben kanyargó folyókat talál itt az utazó.
Aki utazása célpontjául Észak-Görögországot választja semmiképpen ne mulassza el felkeresni a következő helyszínek, nevezetességek valamelyikét: Parália, Joannina és környéke, Dódóna, Zagória és környéke, a Vikosz-völgy, Metszovo, Párga, Nekromanteion, Preveza, Nikopolisz, Arta, Thesszaloníki, Pella, Langadasz, Vergina, Lefkádia, Florina, Preszpa-tavak, Kasztória, Olümposz hegy, Halkidiki, Kasszandra félsziget, Szithónia félsziget, Athosz félsziget, Kavála, Filippi, Xánthi, Nésztosz-delta, Komotini, Alexandrupoli, Dadia Nemzeti park.

Bővebben

Közép-Görögországot és Thesszáliát igen változatos táj jellemzi. Ezt bizonyítandó elég csak megemlíteni a Parnasszosz hegységet, a Thesszáliai-síkságot, a Pélion félszigetet, a Pindosz-hegységet, Akarnania vidékét, a Korinthoszi-öblöt. Az utazás alkalmával érdemes ellátogatni delphói jósdához, a Meteóra vidéken. Ne feledje: a nyaralás Görögországban a szállásfoglalással kezdődik, amit a "TengerpartiApartmanok.hu" oldalon kényelmesen megtehet. Az önfeledt utazás, nyaralás egyik feltétele, hogy egy szép, tiszta olcsó tengerparti szállást, olcsó hotelszobát, olcsó motelszobát, olcsó apartmant, olcsó apartmanszobát foglaljon le online. Gondoljon a népszerű last minute ajánlatokra is , amikor kedvező áron kínálja a "TengerpartiApartmanok.hu" a következőket: last minute tengerparti szállás Görögországban, last minute hotelszoba Görögországban, last minute apartman Görögországban, last minute apartmanszoba.

Görögország fővárosa Athén, amely Európa egyik legrégebbi városa. Ez a hatalmas, modern, mediterrán nagyváros gazdagon kínálja a műemlékeket, templomokat, múzeumokat. A "TengerpartiApartmanok.hu" oldalon több, mint 200 szállást, hotelszobát, apartmant, apartmanszobát talál, aki Athéni utazást választ. Attika az Athént körülölelő tájegység neve és egy nagyjából háromszög alakú félsziget Közép-Görögország délkeleti részén. Attika főbb nevezetességei közé tartozik a Szunion-fok és a Keszarianisz-kolostor, de érdemes a görögországi utazás alkalmával a következo helyszíneket felkeresni: Pireusz, Régészeti Múzeum, Görög Hajózási Múzeum, Glyfada, Apollo-part, Pínia, Vravrona, Rafina, Marathon, Szkhiniasz, Ramnousz, Kifisszia, Parnitha-hegy, Dafni, Eleuszisz.

A Peloponnészosz-félsziget Görögország műemlékekben talán leggazdagabb területe. Ezenkívül nevezetes tagolt partvidékének remek strandjairól. A görögországi utazás alkalmával mindenképpen keresse fel a Peloponnészosz-félsziget természeti szépségekben bővelkedő tájait. A "TengerpartiApartmanok.hu" oldalon,a Peloponnészosz-félsziget térségében közel 300 szállást, hotelszobát, apartmant, talál, amennyiben utazása helyszínéül a Peloponnészosz-félszigetet választja.
A következő helyszíneket érdemes felkeresni egy peloponnészoszi nyaralás alkalmával: Korinthoszi-csatorna, Iszthmia, Lutraki, Korinthosz, Akrokorinthosz, Némea, Argosz, Mükéné, Tirünsz, Náfplio, Karitena, Andritszena, Sztemnitsza, Spárta, Dimitszana, Misztrász, Geráki, Monemvaszia, Githio, Mani, Dirosz-barlang, Kalámata, Mavromati, Koroni, Pílosz, Nesztór palotája, Olümpia, Kilini, Pátrasz, Diakoftó, Kalávrita.

Utazás, utazás, utazás!
Ne maradjon le Görögország szépségeiről és a görögországi nyaralás jótékony hatásairól. A szállást mi biztosítjuk, az önfeledt nyaralást, szórakozást pedig önre bízzuk.

A Szaronikósz-öböl szigetei a múlt század elején váltak népszerű üdülőhelyekké. Az utóbbi időben egyre több turista is felkeresi a szigetek valamelyikét. A nyaralás során érdemes ellátogatni ide, mindegyik szigetnek megvan a maga tipikusan görög, ugyanakkor egyedülálló hangulata.
Ha görögországi utazást tervez érdemes úgy ütemezni a nyaralást, hogy fel tudja keresni a térség szigeteinek valamelyikét: Égina, Anghisztri, Galatasz, Hidra, Szpétszesz, Szalamisz, Évia, Szporádok, Szkíathosz, Szkópelosz, Alóniszosz, Szkírosz, Kikládok, Kéa, Kíthnosz, Szérifosz, Szífnosz, Mílosz, Kímolosz, Ándrosz, Tínosz, Míkonosz, Délosz, Párosz, Antíparosz, Náxosz, Kis-Kikládok, Amorgósz, Íosz, Szantorini, Folégandrosz, Jón-szigetek, Korfu, Paxí és Antipaxi, Kefalinía, Itháki, Zákinthosz, Lefkáda, Kíthira, Kréta, Dodekániszosz, Ródosz, Hálki, Szími, Kósz, Kárpathosz, Kászosz, Kasztellórizo, Níszirosz, Tílosz, Asztipálea, Kálimnosz, Lérosz, Északkeleti-Égei-szigetek, Thászosz, Szamothráki, Límnosz, Lészvosz, Híosz, Inusszesz, Számosz, Ikaria.

Mikor érdemes utazást, nyaralást tervezni Görögországba?
Görögországi utazást, nyaralást leginkább áprilistól októberig érdemes tervezni. Kirándulásra, városnézésre, a történelem emlékeinek felfedezésére a tavasz és az ősz a legkedvezőbb időszak. Az ortodox húsvét utáni időszakot, egészen június végéig, a kellemes meleg időjárás jellemzi, ennek ellenére a strandok, tengerpartok, a nevezetességek még nem túlzsúfoltak. Ebben az időszakban könnyebb olcsó szállást találni Görögországban. Amennyiben a "TengerpartiApartmanok.hu" oldalon foglalja le online kedvező árú, de minőségi szállását, tengerparti szállását, hotelszobáját, apartmanját, akkor megkíméli magát a görögországi szálláskeresés procedúrájától.

A "TengerpartiApartmanok.hu" csapata kellemes görögországi utazást, nyaralást és mindenekelőtt sikeres online szálláskeresést kíván minden kedves utazni vágyónak!

Bezárás

Tekintse meg ajánlatainkat: (Böngésszen új ablakban)