Olaszországi nyaralás | Apartmanok, szálláshelyek, hotelszobák online foglalása

592.000+ apartman, szállás, szálloda kínálata!

Olaszországi apartmanok, hotelszobák!

GörögországSzámos nyaralni vágyó turista választja Olaszországot célpontjául. Olaszország Dél-Európában található a Földközi-tenger, a Tirrén-tenger az Adria és a Jón-tenger ölelésében, valamint magában foglalja a Pó folyó völgyét, az Appennin-félszigetet, Szicíliát és Szardíniát. Olaszországot nemcsak a gyönyörű tengerpartok és homokos strandok teszik vonzóvá, de a csodálatos Garda tó is rengeteg nyaralót vonz.
Az idelátogató turistákat, akiknek egy része az olcsó szállásokat online foglalja, leginkább a művészet, az olasz konyha, a történelem, a divat és a kultúra, vonzza ide. A turizmus, Olaszország egyik leginkább fejlődő ágazata , melynek jelentős részét a szállásfoglalások teszik ki.

Olaszország leginkább ismert és legkedveltebb úticéljai: Szardínia, Ligúr-tengerpart, Sella Ronda, Lido di Jesolo, Siracusa, Santa Caterina, Cortina d'Ampezzo, Olasz Adria, Palermo, Alta Valtellina, Bibione, Val di Fassa, Firenze, Verona, Caorle, Val di Fiemme, Szicília, Velence, Róma, Cavalese, Cefalu

Olaszországban mintegy 11.000 szállást, apartmant, apartmanszobát, szállodaszobát kínál a "TengerpartiApartmanok.hu" oldal az olcsóbb, kedvező árú kategóriától a drágább, luxuskategóriáig.

Tekintse meg ajánlatainkat: (Böngésszen új ablakban)